Over ons

R.A. van der Cingel Bestratingen BV is ruim 30 jaar een toonaangevend bestratingsbedrijf. Wij beseffen als geen ander dat met de juiste bestrating de perfecte basis wordt gelegd voor een sfeervolle tuin. Tuinieren is genieten! Lekker luieren, buiten koken, buiten eten met vrienden, bekenden of het gezin. Een plek voor jezelf, lekker de krant lezen, privacy, sfeer en intimiteit. Genieten van de zon, de buitenlucht of het natuurlijke leven in eigen tuin.

Waaraan herkent u ons?

Persoonlijke benadering

Korte communicatielijnen

Vakkundig advies op afspraak

Grondige aanpak

Gedegen uitvoering

Traditie en vakmanschap:

R.A. van der Cingel Bestratingen BV is al ruim 30 jaar een erkend bestratingsbedrijf , en is tevens leverancier van alle voorkomende bestratingsmaterialen. We staan voor gedreven vakmanschap en kwaliteit.

We laten geen enkel detail aan het toeval over en zoeken elke dag opnieuw naar manieren en technieken om onze aanleg en onze producten nog beter te maken. Dankzij die combinatie van traditioneel vakmanschap en continue innovatie kunnen we u een perfecte kwaliteit garanderen.

De Nederlandse tuin verandert, dat komt omdat we meer reizen en zien wat andere volken met hun tuinen doen. Zo ontdekten we dat je niet in de subtropen hoeft te leven om de tuin als verlengstuk van je huis in te richten. In veel tuinen zien we tegenwoordig zelfs meubelen die we qua design eerder binnenshuis verwachten en we worden creatiever met beplantingen, potten, accessoires en niet te vergeten: met onze terrassen, paden en opritten.

Een mooie tuin is een persoonlijk statement over uw levensinstelling.

Wij vertrouwen erop u inspiratie te geven voor uw nieuwe tuin en u er tevens van te overtuigen dat uw keus voor R.A. van der Cingel Bestratingen BV uw tuin een extra karakter geeft!