Steenplaza

Duurzaamheid staat bij Steenplaza altijd hoog in het vaandel. Om de duurzaamheid van de producten te waarborgen, zorgen zij ervoor dat hun producten altijd uit eigen productie komen. Tijdens de productie van de sierbestrating zorgen zij ervoor dat het proces volledig duurzaam is. Het productieproces is dan ook bekroond met het zilveren Cradle to Crade certificaat. Om dit felbegeerde certificaat te bemachtigen, is Steenplaza getoetst op materiaalzuiverheid, herbruikbaarheid, energieverbruik, warmtemanagement en sociaal verantwoord ondernemen. Ze hebben de laatste jaren verschillende aanpassingen in het productieproces gedaan om aan de strenge eisen te voldoen. Het certificaat toont aan dat het productieproces uiterst duurzaam is en dit is iets om trots op te zijn.

Kwaliteit van producten

Steenplaza produceert haar sierbestrating volledig zelf, zo kunnen zij de ultieme kwaliteit van de producten garanderen. Naast duurzaamheid staat namelijk ook de kwaliteit van de producten hoog in het vaandel. Sierbestrating heeft vaak een prominente plek in uw tuin, wij vinden dan ook dat u jarenlang plezier van de bestrating moet kunnen hebben.

Boulevard

1000126

Al jarenlang is de Boulevard een vaste waarde in het assortiment van Steenplaza. Momenteel is dit veruit de populairste trommelsteen van het moment. Deze stenen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter van de steen en is veelzijdig te gebruiken. Zo kunnen de Boulevard tegels gebruikt worden voor het maken van een looppad door uw tuin of voor het aanleggen van een volledig terras. Door de interne duurzame productie van deze stenen kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van dit product waarborgen. Boulevard tegels zijn in talloze bewerkingssoorten, maten en kleuren leverbaar. Zo is er altijd een type en kleur die aan uw wensen voldoet. Prijzen variëren tussen € 15,50 p/m2 en € 22,95 p/m2. Bij grote hoeveelheden is prijs in overleg bespreekbaar.

Piazza

1000023

Wilt u een wat strakke tegel voor een budget prijs, dan zit u met de serie Piazza goed. Verkrijgbaar in verschillende diktes 4 / 5 / 6 cm, dus ook goed te gebruiken voor uw oprit. Prijzen variëren tussen € 12,75 p/m2 en € 20,85 p/m2. Bij grote hoeveelheden is prijs in overleg bespreekbaar.

Avenue

1000886

Hippe kleuren, mooi formaat en ook nog eens voor een klein bedrag! Onze Avenue serie maakt een mooi terras voor iedereen bereikbaar! De Avenue tegels zijn voorzien van een facetrand. Prijzen variëren tussen € 14,25 p/m2 en € 18,95 p/m2. Bij grote hoeveelheden is prijs in overleg bespreekbaar.