Sierbestrating

Sierbestrating

Wij hebben het grootste assortiment sierbestrating van Schouwen-Duiveland.Op onze borden en in ons showterras vindt u meer dan 1.000 soorten!Is alleen het beste goed genoeg voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u onder andere de materialen van MBI en STEENPLAZA. Een  bezoek aan onze showtuin is zeer zeker de moeite waard!

 

Collection 2016

Trendy toevluchtsoord

Felle tuinstoeltjes op een antraciet terras, strakke tegels tegenover losse siergrassen en zacht beige tinten gecombineerd met natuurlijk hout…Een mens heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. De moderne tuin van vandaag is een plek om te loungen en te luieren in stijl. Maak van buiten een beetje binnen, doorbreek strakke lijnen.Laat je speelse kant bovenkomen en vergeet even de drukte om je heen. In deze tuin is het stijlvol genieten!

Gezellig thuis

Er gaat niets boven het gevoel van thuiskomen na een lange werkdag. In een huis waarin wordt gelachen en genoten, met een tuin waarin wordt gewroet en geravot.

Heel gewoon, en toch heel bijzonder. Want waar anders word je helemaal warm van binnen, dan op de op de plek waar de familie het hoogste woord voert, de vrienden altijd komen aanwaaien en de buren ook welkom zijn? De klassieke tuin is gemaakt om samen in te leven.

Opmerkelijke oprit

De perfecte oprit maakt indruk. De kleur klopt, het patroon ook, de borders aan de zijkant bakenen de breedte mooi af. De wagen wassen, in- en uit de garage rijden, de kinderen leren fietsen… de oprit wordt meer gebruikt dan je denkt, en dus kan hij maar beter tegen een stootje.Belangrijk voor opritten is het verband waarin de tegels of stenen gelegd worden. Best zorg je voor een goede drukverdeling en een mooie samenhang tussen de stenen. Houd ook altijd rekening met de lijnen van het huis bij de aanleg van de oprit.