Onderhoud

Onderhoud

Wat mooi is moet mooi blijven, vandaar dat wij een uitgebreid assortiment hebben aan coatings- en impregneermiddelen voor bestrating, tuinhout en natuursteen.

Producten waarmee u ervoor kunt zorgen dat de materialen die u in uw tuin heeft verwerkt, nog jaren hun schoonheid behouden.

Lithofin Onderhoudsproducten

U hebt uw bestratingsmateriaal met zorg uitgekozen, en wilt er graag jarenlang plezier van hebben. Met deze onderhoudsadviezen bent u daarvan verzekerd. Voor alle producten raden wij u aan ze te behandelen of te reinigen met onderstaande onderhoudsproducten. Deze producten zijn op uiteenlopende materialen getest, en hebben bewezen het materiaal of de kleur van uw stenen of tegels niet aan te tasten.

Lithofin Kleurverdieper:

Versterkt de kleuren en verdiept de structuur van ruwe en poreuze natuur- en sierbetontegels. Bovendien worden ze meteen water- en vuilafstotend. Prijs: € 31,95 p/fles a 1 liter.

Lithofin Cementsluier – verwijderaar:

Hardnekkige vervuiling van cement noem je een cementsluier. U krijgt de sluier weg met cementsluier verwijderaar. Prijs: € 14,95 p/fles a 1 liter.

Lithofin ALLEX:

Natuur- en betonsteen worden buiten relatief snel vuil. Op schaduwrijke plaatsen ontstaat er soms zelfs een gladde aanslag. Met ALLEX algen-/mosverwijderaar is het reinigen ervan een klusje van niks. Het heeft een neutrale geur, en is chloor- en zuurvrij. Alleen even verdunnen met water. Prijs: € 22,50 p/fles a 1 liter.

Carolin Extra Lijnolie:

Voor het grondig reinigen van alle tegels, zonder spoelen en zonder strepen na te laten. Dankzij zijn formule met extra lijnolie beschermt en voedt hij al uw tegels grondig op een natuurlijke en duurzame wijze. Prijs: € 12,95 p/fles a 1 liter.

R 55 Grondreiniger – zuurvrij -:

Speciaal reinigingsmiddel voor alle oppervlakken van natuur of kunststeen. Ideaal voor gepolijst marmer en graniet. Verwijdert bouwvervuiling, dispersiekleuren, zelfglanzende lagen en resten van oude onderhoudsmiddelen. Tast natuurlijke polijstlagen niet aan.

Ook voor het beschermen en reinigen van uw (hard-) hout bieden wij verschillende mogelijkheden. Hoewel het meeste tuinhout van te voren al wordt behandeld tegen houtrot zal het blootstellen aan weer en wind er voor zorgen dat het hout binnen afzienbare tijd vergrijsd.