MBI

Hart voor uw tuin. Welkom bij MBI.

Dat kan MBI als De Steenmeesters u zeker bieden in alle vormen, maten en kleuren. Al sinds 1945 is MBI dé specialist waar het gaat om Nederlandse stenen van hoge kwaliteit voor bouw, infra en later ook voor in de tuin. Door te kiezen voor de producten van MBI kunt u de waarde van uw huis en daarmee uw eigen woonplezier en wooncomfort verhogen. De producten van MBI garanderen u een prachtige afwerking rondom uw huis. Hierbij staan duurzaamheid en “natuurlijk” genieten, hoog in het vaandel.

GeoColor 3.0

ttpm820bs.g030f-geotops-color-3.0-harvest-gold-_2__3_1

GeoColor 3.0 is heel veelzijdig. De natuurlijke, kleurechte toplaag van fijn materiaal is namelijk stoer, maar ook heel natuurlijk. Eigenlijk is dit van MBI de ‘alleskunner’. Voelt zich thuis in iedere stijl en is daarmee opvallend onopvallend. Een keuze voor jaren, want deze tegel gaat u niet snel vervelen. Ondanks zijn robuuste voorkomen is de tegel zacht voor grote en kleine voeten door een unieke ‘lucidatie nabehandeling’. Ook verkrijgbaar in de uiterst hanteerbare 4 cm variant. Prijzen variëren tussen € 33,95 p/m2 en € 49,95 p/m2. Bij grote hoeveelheden is prijs in overleg bespreekbaar.

Plaza

Plaza 60x60 grijs zwart

De vlakke tegel Plaza past perfect in uw trendy tuin. Ruime keuze in maatvoering en de kleuren sluiten precies aan bij de laatste tuintrends. Bovendien biedt Plaza nu ook Protection Plus factor 25. Dat betekent een onderhoudsvriendelijk terras. De oneffen randjes voorkomen dat uw strakke terras braaf wordt. Prijzen variëren tussen € 22,50 p/m2 en € 27,50 p/m2. Bij grote hoeveelheden is prijs in overleg bespreekbaar.

GeoAntica

geoantica-riviera-sfeer

De tegel die u kiest, bepaalt in grote mate de sfeer van uw tuin. Daarom is het zo belangrijk iets te kiezen wat bij u past. Houdt u van een sfeervolle, authentieke uitstraling? Dan past deze nonchalante topper prachtig in uw tuin. Door GeoAntica op een innovatieve manier te verouderen, laat deze zich heel makkelijk inpassen in een bestaande tuin. Ook zet hij op een overtuigende manier sfeer in een nieuwe tuin. Zo brengt u met een nieuwe tegel toch een stukje nostalgie in uw tuin. U voelt zich meteen thuis in uw tuin.